Olen ihan hassuna nimenomaan Lindexin lastenvaatteisiin, vaikka muitakin merkkejä keräilen :) Lindexin lastenvaatteista keräilylistallani ovat mm. Metsäneläimet, Kaupunki, Maatila, Viidakon eläimet, Ötökät, Monsterit, Örkit, osa muumivaatteista, Linnut, Huuhkajat, sekä retrokuosiset fleece-, sametti- ja velourvaatteet. Pallo-, raita-, tähti-, sydän-, hedelmä- ja eläinkuoseja olen keräilemässä myös muilta valmistajilta :) Tyttöjen vaatteissa rakastan erityisesti liivimekkoja ja bodyja, pojalle kerään puolestaan retrokuosisia bodyja ja niihin mätsääviä velourhousuja.

Toppavaatteissa olen mieltynyt Luhtaan lähinnä laadun vuoksi, mutta muitakin toppavaatteita on hiljalleen alkanut kasaantumaan kaapin pohjalle :) Tällä hetkellä teen löytöjä enimmäkseen huuto.netistä, hakuja taitaa olla päällä parisenkymmentä - tosin avoimia huutoja ei taida tällä hetkellä olla kuin muutama :D Seuraavassa postauksessa pääsette sitten nauttimaan ihan kuvamateriaalistakin.

Vaatekuvien sijaan tämän postauksen aiheeksi valikoituivat yllättäen nimet.

Mietin tuossa, että mitä kaikkea vauvalla täytyy olla, ja yhtenä, aineettomana hyvänä, rakkauden, turvallisuuden, terveyden, onnellisen lapsuuden ja iloisen ilmapiirin lisäksi mieleeni tömähti ajatus, että koska ihminen joutuu kantamaan nimeään mukanaan jopa sadan vuoden ajan, tulee nimen olla juuri oikea hänelle.

Tästäpä sitten sainkin kimmokkeen pohtia kauneimpia nimiä, joita mieleeni tulvahtelee tämän tästä. Mieleeni tuli, että voisinkin tehdä tiistaista "nimipäivän". Tästä eteenpäin listaankin tänne kerran viikossa listan omasta mielestäni kivoimmista nimistä, joka kerta eri teemalla, esim. luontonimet, prinsessanimet, tavalliset nimet, hienostelunimet, espanjankieliset nimet tms. En todellakaan siis harkitse kaikkia näitä nimiä omalle lapselleni, mutta jonkun muun lapselle ne voivat sopia ihan kivasti. Olisi toki kiva, jos lukijat ehdottelisivat eri teemoja, mutta ehdotusten puuttuessa kykenen varmaan itsekin keksimään sopivia :)

Omasta nimimaustani voin kertoa sen verran, että se vaihtelee melko paljon. Mitään Pekkaa tai Minnaa en ainakaan lapsestani tee, mutta kaikkein övereimmät ja imelimmät nimet eivät myöskään tule päätymään vauvamme nimeksi.

Tässä nyt kuitenkin vuoden ensimmäinen nimilista, otsikolla:

 

Wanhat nimet (top10 tytöt ja pojat)

  1. Hilja
  2. Alina 
  3. Hilkka
  4. Martta
  5. Elsa
  6. Hertta
  7. Alma
  8. Toini
  9. Sanni
  10. Suoma

+ Seija, Hilma, Helmi, Taimi, Aino, Aili, Kerttu, Lahja, Lempi, Saima, Senni, Selma, Hilda, Tilda

  1. Eino
  2. Eero
  3. Martti
  4. Otto
  5. Toivo
  6. Sulo
  7. Ukko
  8. Veikko
  9. Paavo
  10. Taavi
+ Onni, Voitto, Taisto, Reino, Väinö, Armas, Oiva, Usko, Urho, Niilo, Nestor, Verner, Viktor
 
Tässäpä nyt tällainen postaus tällä kertaa. Kertokaahan mitä olitte mieltä! Kommentteja kiitos!
 
<3 Niah.