Tässä juuri pohdin, että mistä sitä tällä kertaa kirjoittaisi, ja mieleeni tuli pari kivaa löytämääni nettikauppaa, ja niistä löytämäni ihanuudet :)
 
Aloitetaanpa vaikka ihanasta sisustusliikkeestä nimeltä Somanet:
 
Somanetin verkkokauppa vaikuttaa minusta mukavan simppeliltä ja siistiltä, vaikka ulkoasu onkin kaunis ja tyylikäs. Klikkaamalla yläreunan linkkiä sisustus, löytyy vaikka minkälaisia ihanuuksia:
 
 
Kuvat www.somanet.fi
 
Vasemmassa yläkulmassa sisustuskirjain, joita saatavana useita erilaisia eri väreissä, hinta n. 25-40€/kpl.
Ylhäällä oikealla sisustustarra pienen pojan huoneeseen, hinta 17€
Vasemmassa alakulmassa lilan sävyinen liitutaulutarra, (4 kpl pakkaus), näitä löytyy eri väreissä! hinta 28€
Alhaalla oikealla ihana Aakkoset-seinätarrapakkaus, joka sisältää 26 kirjainta ja 26 kuviota, hinta 32€
 
 
Kieltämättä erityisesti tuo Aakkoset-seinätarrasetti ja tuo liitutaulutarra sopinevat hieman paremmin jo vähän isomman lapsen huoneeseen, mutta tuo "Mistä on pienet pojat tehty"-tarra houkuttelee kyllä tilaamaan, vaikka sitten ihan varmuuden vuoksi, jos vaikka joskus sattuisi poikavauvan saamaan. Ja mikäpä sen hauskempaa, kuin laittaa lapsen nimen alkukirjain vaikkapa seinälle tai hyllylle vauvan huoneeseen.
Näiden yksittäisten kirjainten lisäksi nettikaupasta löytyy myös valmiita sanoja: esim. Dreams, Family, jne.
 
Toinen ihana sivusto, jolle tässä päivänä eräänä "ihan vahingossa" satuin eksymään, on Etsy.com.
 
Pohdin tuossa ehkä noin viikko sitten, että tytön suhteen on aika helppoa miettiä vaatteiden ja sisustuksen osalta, mitä tyyliä lähteä etsimään - yltiötyttömäistä, hieman etnoa, hello kittyä, pallokuoseja, maatuskoita, geishoja, retroa, vaaleanpunaista, pinkkiä, lilaa, limeä, harmaata, ruskeaa, oranssia.
 
Poikavauvaa miettiessäni kaikki muuttuikin hieman hankalammaksi! En pidä auto-kuoseista (enkä Autot-kuoseista!), dinosauruksista, enkä juuri muistakaan erityisen poikamaisista jutuista, mutta ihan nössöäkään en pojan huoneesta tai pukeutumisesta halua. Pojan kanssa mentäisiin sitten varmaankin osittain hyvin hennoilla "vaaleansininen, valkoinen, lime, beige, harmaa"-yhdistelmillä, sekä toisaalta (mieheni toiveesta) varmasti myös melko rock-linjalla mustan, pääkallojen jne. siivittäminä... :) Yksi tietty kuvio kuitenkin osui silmääni shoppaillessani ystävän puolesta: PÖLLÖT! Oioioi! Ihania, samoin oravat ja muut hieman retrosti tyylitellyt metsäneläimet. Näissä värimaailmana varmaankin ruskea, oranssi, keltainen, vihreä, lila - ehkä jopa punainen (joka mielestäni on enemmän poikien kuin tyttöjen väri!)
 
Etsystä löytää hakusanalla "Owl" 87 209 "tuotetta" niitä sieltä sitten klikkailemaan! IHartFelt-myyjältä löytyy muunmuassa tällaisia ihanuuksia:
 
PICTURES/KUVAT IHARTFELT/ETSY.COM
 
Nämä nyt ovat aika tyttömäisiä, mutta erityisesti tuo mobile on mielestäni todella suloinen,
samoin tuo vasemman yläkulman pehmopöllö.
 
Toinen ihana huopapöllöjä myyvä Etsy-kauppa on Drops of Colour:
 
PICTURES/KUVAT DROPS OF COLOUR/ETSY.COM
 
Näistäkin osa aika tyttömäisiä, mutta kuten lupasin, esittelen täällä ihanimmat löytöni,
ovatpa ne sitten tyttömäisiä tai poikamaisia!
Näistä kyllä lempparini tuo vasemman yläkulman kuva siileineen ja etanoineen <3
 
 
Etsystä kuvallisia postauksia luvassa taas huomenna - mitä kaikkea ihanaa sieltä voikaan löytyä?!?!
 
<3 Niah