Taas nuo nimet kummittelevat mielessäni... Tällä kertaa mieleen tulvii kaikenlaisia ihanan prinsessaisia nimiä:

 

Kauneimmat "prinsessa/prinssinimet"

 

Tyttöjen nimet:

1. Anastasia
2. Vanessa
3. Filippa
4. Olivia
5. Cecilia
6. Emerentia
7. Magdalena
8. Elisabeth
9. Aleksandra
10. Christina
 
Pienenä tyttönä halusin kaksostytöt, joille olisin antanut nimeksi Anastasia ja Emerentia. Nyt olen jo siitä haaveesta luopunut, kun meidän sukunimiimme nuo eivät oikein sovi (ellemme sitten ota sukunimeksemme isomummini tyttönimeä, mistä olen kyllä haaveillut...). Mikäli ensimmäinen lapsemme on tyttö, on hänelle jo nimikin valmiina <3 Suvusta otettuja nimiä kaikki kolme, mutta jos perheeseen joskus vielä toinenkin tyttö sattuisi siunaantumaan, niin hänelle varmaankin kolmenneksi nimeksi haluaisin sitten tuon Vanessan.
 
Filippa on mielestäni jotenkin veikeä nimi ollakseen noin pitkä ja erikoinen nimi. Vähän sellainen Peppi Pitkätossu-nimi :) Olivian kohdalla mietin pitkään, voiko tätä sanoa prinsessanimeksi, mutta minun mielessäni se on jotenkin keijumaisen hattarainen, prinsessainen nimi. Ceciliassa on jo hieman enemmän ytyä, mutta siitäkin kovasti pidän, varsinkin, kun siitä saa näppärästi kutsuma/lempinimen Silja, josta pidän aivan mielettömästi... Emerentia meiltä tosiaan löytyy suvusta, mutta enpä sitä näihin nykyisiin sukunimiimme kumpaankaan alkaisi sovittamaan... Magdalenakin on mielestäni herkkä ja kaunis nimi. Elisabeth ja Aleksandra puolestaan sellaisia "oikeita" prinsessanimiä, joita nyt ei vaan yksinkertaisesti voi tällaiselta listalta poiskaan jättää. Ja Christina. Aivan ihana  nimi. Nams.
 
Minulla on myös hirveä tarve saada sisarusten nimet sointumaan kivasti yhteen, joten näistä yhdistelisin:
 
Anastasia ja Emerentia
Vanessa ja Filippa
Olivia ja Cecilia (näille vielä kaveriksi Emilia)
Elisabeth ja Aleksandra
 
 
 
Poikien nimet:
 
1. Oliver
2. Aleksander
3. Lucas
4. Benjamin
5. Sebastian
6. Robert
7. Elliott
8. William
9. Jeremiah
10. Christian
 
Oliver on yksi tämän hetken suosikkinimistäni, mutta aivan ensimmäiseksi etunimeksi en sitä omalle lapselle laittaisi, koska ei sukunimen kanssa oikein "mätsää". Aleksander on myös aivan syötävän suloinen. Sopisivat hyvin vaikka kaksosille nämä kaksi ekaa nimeä. Lucas on ikisuosikkini tämäntyyppisistä nimistä. Benjamin ja Sebastian mätsäävät myös kivasti keskenään yhteen...
 
Robert löytyy meiltä suvusta, ja se varmaan tulee mahdollisen poikamme kolmanneksi nimeksi. Robertin veljelle sopisi Elliott (mutta mieheni ei varmasti tähän kyllä suostuisi...). William on aika hauska - ja "ihan oikea prinssi" :) Tämäkin toki vain kolmantena nimenä... Jeremiah olisi ehkä muuten kiva, mutta vaikea taivuttaa. Jeremiakin olisi aika hauska. Christian puolestaan on kyllä kaunis, mutta aika leimallinen...
 
Vaikka nämä nyt eivät olekaan mielestäni "prinssinimiä", niin Benjaminin ja Jeremiahin lyhennetyt muodot Jeremi ja Benjam olisivat mielestäni tosi hauskat nimet kaksosille. Muutenkin olen mieltynyt tavallisten nimien hauskoihin muunnoksiin, vaikka tällä hetkellä nämä väännökset ovatkin nimitrendeissä aika out... Esimerkiksi Mikaelin ja Niklaksen muunnos - Miklas - poikien nimissä on mielestäni tosi hauska!
 
Mutta peace and out. Toisessa postauksessa sitten lisää!
 
<3 Niah.